Food
Den gode madoplevelse er kommet i centrum. Forbrugerne vil ikke kun have produktet, men også fortællingen. Uddannelsen på Convenience food handler bl.a. om:
- Allergener
- Råvarer til gæsterne
- Bæredygtighed
- Sensorik til gæsteoplevelser
- Kundevejledning i vegetabilske og animalske alternativer i sortimentet.
Coffeeshop
Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe er en historie, der skal fortælles – en oplevelse for gæsten. Uddannelsen på Convenience Coffeeshop handler bl.a. om:
- Kaffens vej fra bønne til kop
- Bryggemetoder og steaming
- Kaffekvalitet og smagning
- Sensorik til gæsteoplevelser
- Bæredygtighed.
Bakery
Her er der fokus på den gode oplevelse i bagerbutikken, der også tilbyder gæsterne en sublim caféoplevelse. Uddannelsen på Convenience bakery handler bl.a. om:
- Service – kunden er gæsten
- Produktviden
- Råvarer til gæsterne
- Bæredygtighed
- Fremstillings - og tilberedningsmetoder
- Sensoriske gæsteoplevelser
- Allergener inden for Bakery Convenience området.
Efter endt uddannelse kan du kalde dig enten:
- Salgsassistent Convenience,
- Salgsassistent Convenience, Food
- Salgsassistent Convenience, Bakery
- Salgsassistent Convenience, Coffeeshop