Om ZBC

På disse sider finder du oplysninger om vores skole og de 8 stærke uddannelsessteder, som tilsammen udgør ZBC.

ZBC har adresser i 8 byer - i Slagelse, Holbæk, Roskilde, Køge, Ringsted, Næstved, Haslev  og Vordingborg.

Med cirka 7.000 årselever, en omsætning på 710 millioner, 1000 ansatte og adresser i 8 byer er vi Danmarks næststørste erhvervsskole og det største gymnasium på Sjælland. Vi udbyder mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser mange med EUX, og så har vi efter- og videreuddannelser inden for alle dominerende brancher.

Selvom vi er en stor skole, så er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsesudbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Derudover er vi også kendetegnede ved at have mange faglige og sociale miljøer. Der er plads til individuel udfoldelse, men vi lægger også vægt på, at man under uddannelsen er en del af et stærkt fællesskab. Undervejs udnytter mange elever, at skolen er internationalt orienteret, så man på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet.

Da skolen netop er fusioneret, er nye politikker og værdier for hele skolen i fuld gang med at blive udarbejdet. Vores bestyrelse og direktion kan ses her.

Indtil vi har en samlet politik, værdier, mission med mere på plads, kan du læse om de tre skoler her: om ZBC, om Selandia og om SOSU Sjælland.


Læs vores vedtægter her.