- Forside
- Skolerne
- Vordingborg
- Fødevarer
Fødevareuddannelser i Vordingborg
Tag din fødevareuddannelse på ZBC Vordingborg, hvis du ønsker en fremtid, hvor oplevelser med mad og god service er i fokus. Uddan dig til ernæringsassistent, bager, kok, konditor, tjener eller gourmetslagter
Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse?
- Perfekt med arbejde i dagstimerne og fri i weekenden, Luna, caterelev hos ZBC
I denne video kan du høre om Lunas hverdag i køkkenet som caterelev hos ZBC.
Hun fortæller blandt andet om, hvorfor hun godt kan lide at arbejde med fødevarer samt alle de fordele, hun synes, der er ved at tage uddannelsen til cater.
Hvordan skal din skoledag se ud?
Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.
Uddannelser med fokus på mad og friske råvarer
På ZBC Vordingborg kan du tage mange forskellige uddannelser, hvor mad, god service og friske råvarer er i fokus. Ønsker du en uddannelse, hvor du kan tænke kreative tanker og udføre dem i praksis? Så har vi helt sikkert en fødevareuddannelse, der passer til dig.
På ZBC Vordingborg har vi et alsidigt uddannelsesmiljø. Derfor ligger vores fødevareuddannelser sammen med en lang række andre uddannelser. Det betyder, at vi har en livlig stemning, hvor elever mødes på kryds og tværs af fagligheder og interesser.
Når du tager en fødevareuddannelse på ZBC Vordingborg, får du en hverdag med koncentreret arbejde i et læringsmiljø, hvor der er også plads til hygge og sjov.
Praksisnær undervisning på fødevareuddannelser
Med en fødevareuddannelse bliver du uddannet til en dynamisk og energisk branche, der emmer af intens koncentration. Livet i køkkenet eller restauranten er både med fokus på detaljen og på at give gæsterne en unik oplevelse.
Uanset om du er tjener, bager, konditor eller kok, så handler det om at skabe fantastiske øjeblikke for andre. På ZBC Vordingborg lærer du dette igennem praksisnær undervisning i en hverdag, hvor du kan tænke kreative tanker og prøve dem af.
Alt dette foregår i et studiemiljø med fokus på sammenhold, nye venskaber, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.
Fødevareuddannelser i Vordingborg
Vejen fra køkkenet til butikken
Vores fødevareelever lærer også en masse om vejen fra køkkenet til butik i deres samarbejde med vores businesselever.
På ZBC Vordingborg har vi en butik, som de to elevgrupper sammen sørger for, kører rundt. Vores fødevareelever producerer maden til butikken og businesseleverne sørger for handlen og markedsføringen omkring det. I denne sammenhæng bliver eleverne også introduceret for bæredygtighed og bekæmpelse af madspild.