Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse?
Vil du arbejde med mad?
På ZBC har vi en masser af uddannelser for dig, der vil arbejde med fødevarer. Du kan fx uddanne dig til konditor, bager, kok, tjener, cater, ernæringsassistent, slagter og gourmetslagter.
Hvordan skal din skoledag se ud?
Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.
Detaljen og den unikke oplevelse
Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse.
Uanset om du er tjener, receptionist, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.
Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.
Fødevareuddannelser i Roskilde
Her finder du ZBC Roskilde
Uddannelseschef: Kirsten Roursgaard Dieckmann, kidi@zbc.dk