Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse?
Har du lyst til at tage en uddannelse inden for fødevarer?
Besøg os og mærk stemningen
Uanset hvilken fødevareuddannelse, du vælger, handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer. Vi gør særligt meget ud af at arbejde praksisnært i samarbejde med lokale virksomheder, hvor vi fx laver pop-up-restauranter, serveringer og andre former for events.
Imens du lærer, hvordan du skaber de gode oplevelser, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.
Kom og besøg os på Kokke- og Tjenerskolen, ZBC i Slagelse.
Hvordan skal din skoledag se ud?
Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.
Uddannelser på Kokke- og Tjenerskolen, ZBC i Slagelse
Du lærer at bage lækkert brød og lave flotte kager. Du kommer til at lære om traditionelt bagværk samt være kreativ, når du skal finde dine egne smage.
EUD
EUX
Er du nysgerrig på ernæring og sundhed? Så er uddannelsen til ernæringsassistent måske noget for dig. Her lærer du at producerer sunde og velsmagende måltider til børn, unge, voksne og ældre.
EUD
EUX
Start på en uddannelse inden for gastronomi og bliv fx kok eller gastronom med speciale i smørrebrød og catering. Du kommer til at arbejde med råvarer og smage.
EUD
EUX
En gourmetslagter arbejder med kød. På uddannelsen lærer du om de forskellige slagtedyr, og hvordan de skal opskæres og opbevares, så kødet bliver mørt.
EUD
Her finder du ZBC Slagelse
Uddannelseschef for EUD & EUX: Michael Bang Dyrehave
mbdy@zbc.dk
Kokke- & Tjenerskolen