Gå til primært indhold Gå til footer indhold

Fødevareuddannelser i Roskilde

Tag din uddannelse indenfor fødevarer og oplevelser på Slagteriskolen Roskilde. Start på fx ernæringsassistent, gourmetslagter, receptionist m.m.

Gourmetslagter får undervisning af sin faglærer, som viser, hvordan et stykke kød skal skæres

Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse? 

Vil du arbejde med mad?

På ZBC har vi en masser af uddannelser for dig, der vil arbejde med fødevarer. Du kan fx uddanne dig til konditor, bager, kok, tjener, cater, ernæringsassistent, slagter og gourmetslagter.

    • Biospot fødevarer
    • Ernæringsassistenter i køkkenet, hvor de tempererer chokolade ved en gryde
    • Konditorer i køkken arbejder med fyldte chokolader

    Hvordan skal din skoledag se ud?

    Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.

    Tjenerelever lytter til faglærer, der underviser i forskellige oste

    Detaljen og den unikke oplevelse

    Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse.

    Uanset om du er tjener, receptionist, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.

    Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.

    Fødevareuddannelser i Roskilde

    Her finder du ZBC Roskilde

    Uddannelseschef: Kirsten Roursgaard Dieckmann, kidi@zbc.dk

    Fødevarer
    Maglegårdsvej 8
    4000 Roskilde
    55 78 88 88