Gå til primært indhold Gå til footer indhold

Skærehallerne on wheels

Book Skærehallerne on wheels. Få ZBC's foodtruck på besøg og lad eleverne eksperimentere med fødevareuddannelserne.

Ernæringsassistenter i køkkenet, hvor de tempererer chokolade ved en gryde
Ernæringsassistent i køkken arbejder med en dej

Lær om fødevarer igennem sjove aktiviteter

Hos ZBC er fagligheden altid i fokus.

Med Skærehallerne on wheels vil vi vække nysgerrighed og motivation om fødevarer hos jeres elever. Det gør vi med en dag, hvor omdrejningspunktet er sjove aktiviteter, der beskæftiger sig med det brede udvalg af fødevareuddannelser, vi har på ZBC.

På dagen vil eleverne opnå kendskab til bæredygtige råvarer og håndteringen af dem, så de lærer at gøre maden mere miljøvenlig.

Og så får jeres elever mulighed for at afprøve deres færdigheder, mens de bliver klogere på deres muligheder inden for fødevareuddannelserne.

Vi glæder os til at komme og besøge jer, og tage jer med på en rejse ind i madens verden.

Bagere med brød, mens de står foran en masse ovne

Få et indblik i en verden af fødevarer

Skærehallerne on wheels tager udgangspunkt i de gastronomiske discipliner, som indgår i de forskellige fødevarefag. Eleverne vil igennem sjove og lærerige aktiviteter blive introduceret for mad, tilberedningsmetoder samt vores uddannelser.

Det praktiske

Skærehallerne on wheels faciliteres af ZBC's faglærer.

Hvem: 
Skærehallerne on wheels er særligt henvendt til 6., 7. og 8. klasses grundskoleelever.

Hvor:
På jeres skole.
Da vi medbringer ZBC's foodtruck, vil arrangementet foregå udendørs. I tilfælde af regn eller storm, skal et madkundskabslokale være tilgængeligt.

Hvornår:
Arrangementet tager 3 timer. Nærmere tidspunkt aftales.

Pris:
Skærehallerne on wheels er gratis.

For 8. klasse foregår arrangementet som introforløb.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at booke Skærehallerne on wheels?

Kontakt Ea Valgaard på:
E-mail: ekva@zbc.dk
Telefon: 4131 4253

Om området - Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Vores hovedområde Fødevarer, jordbrug og oplevelser indeholder blandt andet uddannelser for dig, der gerne vil arbejde med mad og friske råvarer samt skabe gode oplevelser for andre. Hos ZBC kan du blandt andet tage uddannelserne til kok (gastronom), tjener, bager, konditor, slagter, gourmetslagter, ernæringsassistent, tarmrenser eller receptionist. Flere af disse fag kan du få et indblik i, når ZBC's foodtruck og faglærer kommer på besøg med Skærehallerne on wheels. 

 

Har du styr på fødevareuddannelserne?

På ZBC har vi flere forskellige fødevareuddannelser.

Se om du kan gætte, hvilke fødevareuddannelser, der gemmer sig.