Deltag i ZBC Junior Konditor i Ringsted
Kan du også lide at bage og være kreativ i køkkenet?
Bliv en del af ZBC Junior Konditor - et forløb for dig, der er nysgerrig på bagning, teknikker, smagssammensætning, pynt og kagernes udseende.
Vær med til at skabe flotte kager med bl.a. marcipan, chokoladepynt og mousse. Alt sammen i et professionelt køkken med alt det udstyr, du har brug for, for at blive dagens ''Stjerne Junior Konditor''.
Der vil nemlig være konkurrencer undervejs. Så, vær forberedt på spænding. Vores erfarne konditor er dommeren, og dine kreationer vurderes ud fra udseende, snit og harmoni i smagen. Derudover indgår hjælpsomhed, engagement og kreativitet også i den samlede vurdering.
Det praktiske om forløbet
Hvem er det for?
Unge mellem 12-15 år
Hvornår foregår det?
ZBC Junior Konditor afholdes på seks udvalgte onsdage fra klokken 16:00-18:30:
- 5/3
- 12/3
- 19/3
- 26/3
- 2/4
- 9/4 til kl. 19:00, hvor der er afslutning og forældre er velkomne
Du deltager alle dage, og der er ingen, der bliver sendt hjem, som det sker i Bagedysten.
Hvor foregår det?
Konditorskolen på ZBC Ringsted, Ahorn Allé 3-5 i Ringsted.
Pris
Prisen for forløbet er 995 kr. Betalingen overføres via MobilePay til nummer: 964389.
OBS: I overførslen skal du skrive ''Junior Konditor'' samt deltagerens navn.
Tilmeldingsfrist
Du kan senest tilmelde dig ZBC Junior Konditor den 14. februar 2025.
Tilmeld dig ZBC Junior Konditor her
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Samantha Johansen, Uddannelsessekretær
E-mail: samj@zbc.dk
Telefon: 4172 1318
Poul Erik Rasmussen, Områdeleder
E-mail: per@zbc.dk
Telefon: 2519 2842
Lasse Kruuse, Områdechef
E-mail: lkru@zbc.dk
Telefon: 4172 1014