Gå til primært indhold Gå til footer indhold
  1. Forside
  2. Skolerne
  3. Slagelse
  4. Kokke- og Tjenerskolen

Tag en uddannelse på Kokke- og Tjenerskolen

På Kokke- og Tjenerskolen, ZBC i Slagelse kan du uddanne dig til kok, tjener, gourmetslagter, bager, konditor eller ernæringsassistent.

Kok anretter dessert
Anlægsgartner arbejder udenfor, mens han bygger en mur

Åbent Hus på erhvervsuddannelserne i Slagelse

Vi holder Åbent Hus på ZBC Slagelse mandag den 27. januar 2025 klokken 17:00-19:00.

Her kan du høre nærmere om studiemiljøet og vores erhvervsuddannelser med og uden EUX

Drømmer du om at tage en fødevareuddannelse? 

Har du lyst til at tage en uddannelse inden for fødevarer?

    • Biospot fødevarer

      Har du lyst til at tage en uddannelse inden for fødevarer?

      Tag din uddannelse på Kokke- & Tjenerskolen, ZBC i Slagelse - vi har et bredt udvalg af muligheder til dig.

    • Kok arbejder i køkken

      Hvis du drømmer om et studie- og arbejdsmiljø, hvor du skal arbejde koncentreret, men hvor der også er plads til sjov, så er en fødevareuddannelse måske noget for dig.

    • Tjener på tjeneruddannelsen studerer rødvin

      Tag en fødevareuddannelse, hvis du har ''kloge hænder''.

      Her får du nemlig mulighed for at være kreativ, aktiv og bruge dine hænder. Alt dette med præcision, dedikation, kommunikation og tæt samarbejde i fokus. 

    Bager i køkken, mens hun smiler og arbejder med dej

    Besøg os og mærk stemningen

    Uanset hvilken fødevareuddannelse, du vælger, handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer. Vi gør særligt meget ud af at arbejde praksisnært i samarbejde med lokale virksomheder, hvor vi fx laver pop-up-restauranter, serveringer og andre former for events.

    Imens du lærer, hvordan du skaber de gode oplevelser, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.

    Kom og besøg os på Kokke- og Tjenerskolen, ZBC i Slagelse.

    Hvordan skal din skoledag se ud?

    Tag quizzen, og find din uddannelsesretning.

    Uddannelser på Kokke- og Tjenerskolen, ZBC i Slagelse

    Du lærer at bage lækkert brød og lave flotte kager. Du kommer til at lære om traditionelt bagværk samt være kreativ, når du skal finde dine egne smage.
    EUD
    EUX
    Er du nysgerrig på ernæring og sundhed? Så er uddannelsen til ernæringsassistent måske noget for dig. Her lærer du at producerer sunde og velsmagende måltider til børn, unge, voksne og ældre.
    EUD
    EUX
    Start på en uddannelse inden for gastronomi og bliv fx kok eller gastronom med speciale i smørrebrød og catering. Du kommer til at arbejde med råvarer og smage.
    EUD
    EUX
    En gourmetslagter arbejder med kød. På uddannelsen lærer du om de forskellige slagtedyr, og hvordan de skal opskæres og opbevares, så kødet bliver mørt.
    EUD
    På tjeneruddannelsen lærer du at give en god gæsteoplevelse med udgangspunkt i viden om madvarer, sammensætning af menuer og viden om drikkevarer som vin og cocktails.
    EUD
    EUX

    Her finder du ZBC Slagelse

    Uddannelseschef for EUD & EUX: Michael Bang Dyrehave 
    mbdy@zbc.dk

    Kokke- & Tjenerskolen
    Valbyvej 69B og 69C
    4200 Slagelse
    55 78 88 88