Aktiviteter målrettet grundskolen |
Bibliotek |
Caféen Roskilde |
Elevcentret Roskilde |
IT på ZBC |
Faciliteter |
Kalender |
Kig os i kortene |
AMU udbud |
Eksamenskarakterer |
Elevtrivselsundersøgelser |
Evaluering af AMU-kurser |
Handlingsplan for internationale aktiviteter |
Kvalitet på ZBC |
Nøgletal |
Partnerskab |
Pædagogisk udgangspunkt |
Referater |
Resultatløn |
Selvevaluering af AMU-aktiviteter |
Strategi |
Udlagt AMU-aktivitet |
Udlægningsaftaler EUD |
Vedtægter |
Ledige stillinger |
Mistet eksamensbevis HHX og HTX |
Mistet eksamensbevis - andre uddannelser |
Oplev ZBC |
Organisation |
Personale |
Smiley rapporter |
Studieservicecentret Næstved |
Udviklingsprojekter |
Uddannelser på ZBC Selandia og ZBC SOSU |
Ungdomsorganisationers adgang på ZBC |
Kødets gang på ZBC – Roskilde er en fantastisk oplevelsesgang, som på en nyskabende og interaktiv måde præsenterer jer for sjov læring og spændende oplevelser inden for det gode håndværk og formidling af kød – vi glæder os meget til at byde jer indenfor og backstage!
Kødets gang er inddelt i tematiske områder, der behandler hver sin del af processen fra levende dyr til mad.
Station 1 - Fra stald til slagter
Station 2 - Opskæring og udbening
Station 3 - Sådan skæres grisen
Station 4 - Pølsemageri og røgvarer
Station 5 - Måltidet