Skærehallernes Konferencecenter

Skærehallernes Konferencecenter er en afdeling af ZBC Roskilde. Skærehallernes Konferencecenter benyttes både som konferencested og til kursister, der kommer langvejs fra og har brug for logi under kursusopholdet. Derudover tilbyder vi at klare festen for dig.

ZBC bruger selvfølgelig også selv faciliteterne til f.eks. svendeprøver. Her samles pårørende til de nyudlærte, som bliver bespist af skolens elever, der samtidig får mulighed for at prøve kræfter med at lave mad i et rigtigt køkken til rigtige kunder – noget de er rigtig gode til.

Konferencer

Skærehallernes Konferencecenter huser et væld af konferencer. Salene er indrettet med videoprojektorer og lydanlæg, ligesom der er tv/video og internetadgang i alle mødelokaler.

Når vi ikke selv lægger beslag på faciliteterne, er der mulighed for at leje sig ind.

Kapacitet

Konferencecentret har 48 dobbeltværelser med bad. Derudover har vi mulighed for at supplere med ny istandsatte skolehjemsværelser. Restauranten har plads til 150 personer. Den store foredragssal kan rumme 200 personer på stolerækker. Konferencesalen kan rumme 100 personer ligeledes på stolerækker.

Vi tilbyder

Mødepakker

Firmaaftaler

Selskaber og fest

Lad dig inspirere eller kontakt os, hvis du har andre ønsker

Kontakt

Konferencecenterchef Lasse Hougaard Kruse, mail:lkur@zbc.dk, tlf. 4172 1014

Konferencesekretær Connie B. Jensen, mail: octavia@zbc.dk, tlf. 4172 1001