Food Hall Roskilde, Ringsted og Næstved

Som en af Danmarks førende fødevareskoler er det vigtigt for os, at alle kan få velsmagende og nærende mad i løbet af skoledagen. Derfor har vi videreudviklet skolens kantiner i Roskilde, Ringsted og Næstved til ZBC Food Hall, hvor du både kan få inspiration samt lækker og sund mad til hele dagen.

Driften af vores Food Hall foregår med tanke for gode råvarer samt som en del af fødevareelevernes læringsforløb. Vores uddannelser supplerer hinanden, og de forskellige kompetencer kommer hinanden til gode i den daglige drift – til fordel for alle skolens besøgende, elever og medarbejdere.

Kantinen Vordingborg

Kantinen i Vordingborg er udliciteret og har en sund profil. Alt laves af friske råvarer, og velsmag og omhu i tilberedningen er i centrum.

På menuen er bl.a. salater, lune retter, dagens varme ret, sandwiches og om vinteren dagens suppe.

Kantinen er fælles for hele Vordingborg Uddannelsescenter og drives af Bettina Hansen.