ZBC åbner dørene og lærer alle tips og tricks til madlavningen

Den 26. april starter ZBC Gourmetskolen, hvor dørene åbnes for alle, der har lyst til at blive klogere på gastronomiens verden. Det bliver en aften fyldt med spændende smage og nye teknikker.

Til dagligt er det kun elever og kursister, der har mulighed for at lære nye teknikker i ZBC’s køkkener, men nu starter der en helt ny type skole, hvor alle kan komme og smage på al den viden, som de dygtige faglærer til dagligt lærer fra sig. ZBC Gourmetskolen er en aften, hvor du kan komme og blive klogere på lige præcis den type madlavning, som du finder interessant.

ZBC Gourmetskolen bliver afholdt første gang nogensinde onsdag den 26. april kl. 17.00-20.00 på ZBC’s skoler i Vordingborg, Ringsted og Roskilde. Man kan vælge imellem de tre kurser; Grillteknik, Sund og nem hverdagsjuice og Lækker dessert til gæsterne. Alle tre kurser finder du i alle tre byer.

”Vi glæder os meget til at kunne byde alle velkommen den 26. april. Det bliver en rigtig god og lærerig aften, hvor du kan få nogle tips til, hvordan du giver madlavningen derhjemme et ekstra pift. Vores faglærere ligger inde med så meget viden, og de glæder sig til at dele ud af det,” fortæller områdeleder på ZBC i Ringsted Poul Erik Rasmussen.

Det koster 200 kr. at deltage i Gourmetskolen, hvor der i løbet af aftenen også vil blive serveret lidt at spise. Du kan læse meget mere og tilmelde dig på zbc.dk/gourmetskolen – men skynd dig, for det er efter først til mølle.  

Forrige nyhed Næste nyhed