Madkurser til private hver måned på ZBC Gourmetskolen

Som noget nyt tilbyder ZBC nu kulinariske madkurser til private hver måned. Perlerækken af Gourmetkurser er alle tilpasset årstidernes events og begivenheder.

De nye kurser på ZBC Gourmetskolen i april er:

- MOLEKYLÆR GASTRONOMI

- FLÅNING, FILETERING OG TILBEREDNING AF FISK

- GRILL

Om aprils måneds gourmetkurser
Har du lyst til at lære om frække serveringer, der overrasker, så er Molekylær gastronomi for dig. Eller er du træt af, at halvdelen af din fisk går til spilde, når du skal flå og filetere den, eller vil du lære kunsten at grille til perfektion? - Så skal du med på et af vores gastronomihold på ZBC Gourmetskolen den 3. april og den 4. april på en af ZBC’s skoler i Ringsted eller Roskilde.

Læs mere og tilmeld dig på www.gourmetskolen.dk.

Forrige nyhed Næste nyhed