Flot åbning af ZBC’s nye Food Halls

I Ringsted, Roskilde og Næstved kan man nu få en fantastik madoplevelse i de helt nye Food Halls. De tre nye skolekantiner blev fredag åbnet med lækre smagsprøver, der lagde et højt niveau for, hvad de nye Food Halls kan præstere. Rigtig mange var mødt op for at se og smage på de gode sager.

I alle tre byer var der fint besøg af byernes borgmestre, der stod for at klippe pølsesnorene og erklære ZBC Food Halls for åbne. Nu kan alle ZBC’s elever og ansatte få gode madoplevelser i dagligdagen, når elever og personale i fællesskab sørger for både nærende og lækker mad til skoledagen.

Med ZBC Food Hall er læring tænkt ind i kantinedriften. Det er eleverne, der laver maden og får relevant læring samtidig med, at elever, lærer og alle andre på ZBC kan nyde godt af den gode og spændende mad.

”Som Danmarks største fødevareskole vil vi også være Danmarks bedste fødevareskole. Vi vil skabe en kvalitetsoplevelse, når man spiser, og det er, hvad vi får med ZBC Food Hall. Madoplevelsen skal afspejle kvaliteten i undervisningen, og med Food Hall smelter driften sammen med erhvervsuddannelserne – og det giver god mening. I Food Hall laver vi sund mad, men uden at være hellige. For vi er jo også en fremragende bager- og konditorskole,” fortæller uddannelsesdirektør Glenny Hansen, der holdt åbningstalen i alle tre byer.

Det er med kvaliteten i fokus, at ZBC Food Halls leverer både mad og læring til skolens elever, og det er med store forventninger og glæde, at ZBC tager første skridt i ambitionen om at være den erhvervsskole i landet, hvor man spiser bedst.

Roskilde

Ringsted

Næstved

Forrige nyhed Næste nyhed