Helt ny certificering løfter niveauet for juice

Savner du et alkoholfrit alternativ til dit drinks- eller vinkort? Så er den nye juice certificering fra ZBC måske det helt rigtige for dig. Her får du læring om, hvordan smage og teknikker kan tage juice op til et helt nyt niveau.

På ZBC tilbyder de nu en helt ny certificering, der skal give professionelle erhvervsdrivende i cafe-, restaurations- og hotelbranchen en mulighed for at give gæsterne en juiceoplevelse ud over det sædvanlige. Certificeringen er et professionelt forløb, hvor man bliver udfordret på sin traditionelle tankegang, når det gælder drikkevarer.

Forløbet har fokus på smag og sensorik inden for juice og saft man lærer at anvender årstidens frugt og grønt til at tænke i helt nye juice-baner. Med denne certificering får du den indsigt og viden, det vil kræve at starte egen juiceproduktion og tilbyde gæsterne spændende og afbalancerede alkoholfrie drikke.   

Professionelle undervisere
Underviserne er professionelle og engagerede faglærere, der i dagligdagen har stort fokus på konstant fornyelse. De formår at inspirere og udbrede den store viden, de har – og på certificeringen bliver der i fællesskab udviklet helt nye smagsoplevelser. 

"Certificeringen er en rigtig spændende mulighed for at imødekomme efterspørgslen efter gode alkoholfrie alternativer til øl, vin og drinks. Vi kommer til at arbejde med konsistens, tekstur og sanserne, når vi udforsker det spændende felt, det er at lave juice. Der er meget mere i det, end den traditionelle friskpressede appelsinjuice. Efter dette forløb kan du tilbyde juice, der giver gæsterne en mindst lige så stor oplevelse som når der drikkes vin eller øl til maden”, fortæller faglærer Pelle Sonn, der har været med til at udvikle den nye certificering og er en af de to fagfolk, der skal undervise i juicekundskaber.

Sensorisk udvikling
Ud over Pelle vil Signe Dyrlund undervise i juice-kunsten. Signe har, ligesom Pelle, stor erfaring med at udbrede sin store viden, og hun har en stor passion for hele oplevelsen – både smag og indtryk.  

”Når du har taget denne certificering, vil mundfornemmelse få en ny betydning. Smagsløgene bliver sensorisk udviklede og udfordrede, og du vil arbejde med råvarer for at kunne definere smage, små nuancer, fedme og viskositet. Der vil desuden være undervisning i molekylære metoder for på den måde at manipulere med sanserne ved præsentation af juicen”, siger Signe Dyrlund.

ZBC i Roskilde er det eneste sted i landet, hvor du kan få denne certificering, og du kan stadig nå at blive en del af det første hold af certificerede Juicere i Danmark.

Læs mere og hent folder om vores Juicer certificering.

Forrige nyhed Næste nyhed