Tre fede år du vil huske altid

Teknisk Gymnasium Vordingborg giver dig tre år fyldt med nye venner, anderledes fag, faglige udfordringer og en masse sjove oplevelser og fester. Gymnasiet summer af mange forskellige hyggelige aktiviteter, og vi har traditionsrige events som gallafest, idrætsdag, fredagscafé, faglige caféer og gymnasiefester – både for ’os selv’ og for hele Vordingborg Uddannelsescenter, som HTX er en del af.

Vi bor i samme hus som Merkantilt Gymnasium HHX, som vi har mange aktiviteter sammen med, både faglige og sociale. Det giver et super studiemiljø. Det vigtigste er, at du får en god gymnasietid, at du lærer rigtig meget, trives godt og er glad - og får lagt grunden til et spændende liv.

Gymnasiet har mange hyggekroge og plads til at arbejde i grupper. Vores faciliteter er åbne og lyse, og vi prioriterer både at have det bedste udstyr til den klassiske naturvidenskab med alt hvad dertil hører, et toptunet multiværksted og den seneste digitale teknologi, hvor 3D-printere, kameraer og redigeringsudstyr indgår som helt uundværlige elementer.

Vi tilbyder 3 spændende studieretninger, der giver dig mulighed for at specialisere dig i det felt, du synes er allermest interessant. Studieretningerne er med til at tone hele din gymnasieprofil.

Se studieretningerne fra HTX I Vordingborg her:

Game Design

Science

Produkt-udvikling

Rart at vide

Hvad er HTX?

Elevråd

FAQ

Kig os i kortene