Professionel viden til private på ZBC Gourmetskolen

Gourmetskolen 6. september 2017

Kunne du tænke dig at lære at lave hjemmelavet is, så fuglene synger? Eller ryge din egen bacon? Måske er du vild med at kunne servere lækre smoothies for din familie og dine gæster? Så er ZBC Gourmetskolen lige noget for dig.

På Gourmetskolen får du professionel viden fra vores dygtige faglærere, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken. Lige meget om du er nybegynder eller passioneret gourmet entusiast, vil du få en masse med hjem, som du kan bruge, når du skal imponere dine middagsgæsterne, eller pifte hverdagsmaden lidt op.

Du kan komme på ZBC Gourmetskolen onsdag den 6. september kl. 17.00-20.30 på ZBC’s skoler i Vordingborg (Chr. Richartdsvej 43), Ringsted (Ahorn Allé 3-5), Slagelse (Valbyvej 69B og C) eller Roskilde (Maglegårdsvej 8), hvor du kan vælge ét af nedenstående tre kurser.

Der vil være lidt at spise undervejs, og alt hvad du skal bruge vil være på skolen. Du skal bare komme og være klar til at lære. Det koster 300 kr. pr. person at deltage.

Vi håber, vi ses til en sjov og lærerig aften i gastronomiens tegn.

Hjemmelavet is
Imponer både børn og voksne med hjemmelavet is, som du sagtes kan lave hjemme i dit eget køkken uden alt det dyre udstyr. Du lærer, hvordan du laver fantastiske iscremer fra bunden, kun ved hjælp af en helt almindelig fryser. Du kommer til at prøve forskellige smagsvarianter, og får nogle teknikker, der gør det nemt at lave lækker parfait is, der smager fantastisk.

Røgning på grill
Din grill kan bruges til meget mere end grillpølser – blandt andet røgning, som du kan lære om på Gourmetskolen. Du lærer om saltning, tørring og hvordan du ryger både fisk, kød og pølser, så det får en helt unik smag. Dette kursus lærer dig rygeteknikkerne, og giver dig redskaberne til at prøve det af derhjemme, og du får dit eget saltede gourmetbacon med hjem. Du kan både ryge på kul- og gasgrill.  

Sensommer-smoothie
Sensommeren er over os, og hvad er mere lækkert end en frisk smoothie med årstidens frugt og grønt. På dette kursus lærer du om smagssammensætning og brugbare teknikker, så du kan lave eksklusive smoothies derhjemme. Du får kendskab til, hvilke råvarer du kan bruge og indblik i, hvordan de forskellige elementer kan påvirke smoothien. Kort sagt får du en sensoriske oplevelse samt tips og tricks, som du kan tage med hjem og brillere med i køkkenet.

Tilmelding

Tilmelding foregår nedenfor. Der er sidste tilmelding senest fredag den 1. september eller efter først til mølle.

Før din tilmelding er gældende, skal du overføre 300 kr. pr. deltager via Mobilepay på 41991010. Eller via Reg.nr.: 0216 Konto: 40 69 02 44 67 Overførelsen skal mærkes ”Gourmetskolen” samt dit navn.

Når du har overført og tilmeldt dig via formularen, er du kommet på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften den 6. september kl. 17.00 på den skole, du har tilmeldt dig på.

Bemærk: Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke, hvis man ikke møder op.

Planlagte hold

De næste tre datoer er også sat, så husk at sætte kryds i kalenderen.  Vi åbner for tilmeldingen ca. 1 måned før arrangementet.

Onsdag den 15. november 2017 til Julens Specialiteter (børn 10+ er velkomne)

Onsdag den 28. februar 2018 til Vin, Sous-vide eller Madbrød

Onsdag den 2. maj 2018 til Mad over bål, Molekylær gastronomi eller Festkage

Alle dage vil være kl. 17.00-20.30.

 

Har du spørgsmål til Gourmetskolen, er du velkommen til at kontakte os på mail gourmetskolen@zbc.dk.

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt yderlig informationer om kommende kurser, samt påmindelser om, hvornår tilmeldingen er åben, så tilmeld dig ZBC Gourmetskolens nyhedsbrev her: