Octavia - kursusvirksomhed

OCTAVIA

Kursus- og konferencecenter Octavia er en afdeling af ZBC–Roskilde. Octavia bliver typisk brugt af kursister, der kommer langvejs fra og har brug for logi under kursusopholdet.

Restaurant Octavia

Højtideligheder i forbindelse med blandt andet svendeprøver bliver afholdt i Octavias øvelsesrestaurant. Her samles pårørende til de nyudlærte, som bliver bespist af skolens elever, der samtidig får mulighed for at prøve kræfter med at lave mad i et rigtigt køkken til rigtige kunder – noget de er rigtig gode til.

Konferencer

ZBC–Roskilde afholder et væld af konferencer. Salene er indrettet med videoprojektorer og lydanlæg, ligesom der er tv/video og internetadgang i alle mødelokaler.

Når vi ikke selv lægger beslag på faciliteterne, er der mulighed for at leje sig ind.

Kapacitet

Konferencecentret har 48 dobbeltværelser med bad. Restauranten har plads til 150 personer. Den store foredragssal kan rumme 200 personer på stolerækker. Konferencesalen kan rumme 100 personer ligeledes på stolerækker.

Kontakt

Vil du høre nærmere eller booke Octavia, kontakt uddannelsessekretær Connie Birthe Jensen på tlf. 4172 1001 eller mail octavia@zbc.dk