HTX Ringsted

En teknisk studentereksamen, der åbner alle døre

På Teknisk Gymnasium i Ringsted får du tre år fyldt med anderledes fag, nye venner, faglige udfordringer og en masse fester og sjove oplevelser. Gymnasiet summer af mange forskellige aktiviteter, mange forskellige elever og et rigtig godt studiemiljø. Vi bor i samme hus som Merkantilt Gymnasium HHX, det giver et hyggeligt miljø med så mange unge i huset. Det allervigtigste for os er, at du får en god gymnasietid, at du lærer rigtig meget, trives godt og er glad - og får lagt grunden til et spændende liv.

Vi har super udstyr til den klassiske naturvidenskab, et multiværksted, hvor du kan føre dine idéer ud i livet, og den nyeste digitale teknologi med bl.a. robotter og 3D-printer.

Vi tilbyder 5 spændende studieretninger, der giver dig mulighed for at specialisere dig i det felt, du synes er allermest interessant, hvad enten det er spiludvikling, innovation, science eller produktudvikling. Studieretningerne er med til at tone hele din gymnasieprofil.

Infoaften på HTX og HHX i Ringsted
Kom og hør hvad du kan med en studentereksamen fra HTX eller HHX, mød vores nuværende elever og mærk stemningen på gymnasiet. Vi holder informationsaften mandag d. 30. januar kl. 19.00 på Teknisk Gymnasium og Merkantilt Gymnasium. Vi ses på Ahorn Allé 3-5, 4100 Ringsted - ved hovedindgangen, hvor du bliver guidet videre.

Se studieretningerne fra HTX I Ringsted her:

Mode- og Produktdesign

Biotek: Science & Food Design

Game Design

Idrætslinjen

Teknologi og IT

Fysiklinjen

Rart at vide

Kig os i kortene

Hvad er HTX?

Elevråd

FAQ