EUX Business

EUX Business

Du kan blive alt det, du drømmer om. Med en EUX Business er din fremtid åben, hvad enten du vil være elev i en virksomhed eller læse videre.

Uddannelsen EUX Business har to spor, du kan vælge mellem:

- Kontoruddannelsen med specialer, der tager 4 år.
- Finansuddannelsen, der tager 4 år.

Hvordan kommer du i gang?

Du begynder med et grundforløb. Grundforløbet foregår på skolen og varer 20 uger. Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du dog først tage Grundforløb 1. Du bør vælge EUX Business som dit Grundforløb 1.

Når du har gennemført grundforløb, skal du have et studiekompetencegivende år som foregår på skolen. Her har du en række fag på A- og B-niveau, der betyder, at du senere kan søge ind på en videregående uddannelse. Herefter tager hovedforløbet 2 år. På specialet administration har du 7-11 ugers skoleophold fordelt på mindst to perioder, og på specialet offentlig administration har du 3 skoleperioder på hver 3 uger samt 3-5 ugers valgfag.

Fordi du med uddannelsen får et EUX-bevis, har du mulighed for senere at videreuddanne dig og søge optagelse på erhvervsakademi-, professionsbachelor- eller universitetsuddannelser.

Praktikplads?
Hvis du mod forventning ikke finder en praktikplads, eller hvis du mister den praktikplads, du havde, så har du mulighed for at komme i skolepraktik. På den måde kan du ufortrødent fortsætte din uddannelse til kontorassistent – og du lærer de samme ting, som du ville have lært med en almindelig praktikplads.

Vigtige informationer

Navn:

EUX Business


Varighed:

GF2 - 20 uger


Adgangskrav:

9. eller 10. klasse med 02 i dansk og matematik ELLER en underskrevet uddannelsesaftale


Økonomi:

SU

Geografisk placering

Næstved

Ringsted

Vordingborg

Haslev

Roskilde - Slagteriskolen