Gourmetslagter

Gourmetslagter

Gourmetslagter er en professionel fagmand med stor viden om råvarer og måltider

På Grundforløb 2 bliver du klædt på til den uddannelse, som du har valgt - gourmetslagter

Her lærer du den teori, som du har brug for og arbejder med opskæring af kød, som det sker i slagterbutikker, så du er klar til hovedforløbet.

Undervisningen er tilrettelagt som praktiske opgaver og projekter, hvor du lærer de grundlæggende fremstillingsmetoder inden for professionel madproduktion, hvor du arbejder med råvarer af den bedste kvalitet. Vi har et stort fokus på sundhed, næring og hygiejne, når vi arbejder i køkkenet.

Gourmetslagteren har mange forskellige arbejdsopgaver lige fra udskæring af kød, fremstilling af delikatesser, færdigretter og pølser - til kunderådgivning. Derfor er det godt, hvis du er udadvendt, en god formidler og serviceminded - eller gerne vil lære det.

Indhold

For at sikre at du får de rigtige kompetencer og at du kan starte på hovedforløbet, så får du på grundforløb 2 undervisning i en række fag, der er rettet mod dit hovedforløb som Gourmetslagter, fx:

• Hygiejne
• Ernæringslære
• Grundtilberedning
• Måltidsløsninger
• Pølsemageri
• Varekendskab
• Salg, gæste- og kundebetjening
• Opskæring
• Naturfag
• Samfundsfag

 

Vigtige informationer

Navn:

Gourmetslagter


Varighed:

GF2 - 20 uger


Adgangskrav:

9. eller 10. klasse med 02 i dansk og matematik ELLER en underskrevet uddannelsesaftale


Økonomi:

SU

Geografisk placering

Næstved

Ringsted

Vordingborg

Haslev

Roskilde - Slagteriskolen