Gastronom

Gastronom

Gastronom

På GF2 forbereder du dig på den uddannelse, som du har valgt - Gastronom

Her lærer du den nødvendige teori og arbejder i professionelle produktionskøkkener, så du er godt forberedt til hovedforløbet.

Som udgangspunkt er undervisningen tilrettelagt som praktiske opgaver/projekter, hvor du lærer de grundlæggende fremstillingsmetoder inden for professionel madfremstilling. Du arbejder med råvarer, der er kendetegnet af en bæredygtig og overvejende økologisk tilgang til mad.


Gastronom med EUX?

Vil du både have gastronomuddannelsen og en studenterhue? Så kan du vælge at tage gastronomuddannelsen med EUX. Læs mere her.

Indhold på grundforløb 2

På GF2 har du fagrettet undervisning, som giver dig de faglige kompetencer, der kræves for at du kan fortsætte i hovedforløbet.

På GF2 får du også undervisning i fag som fx

  • Uddannelsesspecifikke fag i Gastronomi
  • Naturfag på F-niveau
  • Informationsteknologi på F-niveau
  • Hygiejnebevis
  • Førstehjælp og Brandbekæmpelse

Du skal derudover have valgfag.

Vigtige informationer

Navn:

Gastronom


Varighed:

GF2 - 20 uger


Adgangskrav:

9. eller 10. klasse med 02 i dansk og matematik ELLER en underskrevet uddannelsesaftale


Økonomi:

SU

Geografisk placering

Næstved

Ringsted

Vordingborg

Haslev

Roskilde - Slagteriskolen