ZBC Gourmetskolen

Professionel viden til private på ZBC Gourmetskolen

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du via nogle simple teknikker kan forbedre din madlavning? Så er ZBC Gourmetskolen lige noget for dig.

ZBC gør det nu muligt for alle at lære tips og tricks fra nogle af vores dygtigste faglærere. På en aften kan du blive klogere på gastronomiens grundprincipper og få nogle gode ideer med hjem til madlavningen.

ZBC Gourmetskolen er et tilbud til voksne om at deltage i et aftenkursus, der står i madlavningens tegn. Du kan selv vælge imellem forskellige udvalgte kurser, der løbende ændrer sig i forhold til sæsonen. Det bliver en aften, hvor du får nogle håndgribelige værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge i dit eget køkken. Samtidig med at du lærer om teknikkerne bag, får du også lov til at arbejde med det selv.

Her på siden bliver der løbende slået op, hvilke kurser der tilbydes.

Har du spørgsmål til aftenen, er du velkommen til at kontakte os på mail gourmetskolen@zbc.dk.

Hvis du ønsker at få tilsendt informationer om kommende kurser, kan du tilmelde dig Gourmetskolens nyhedsbrev her:

Er du tilmeldt Gourmetskolen 26. april?

Vi glæder os til at se dig på Gourmetskolen onsdag den 26. april kl. 17.00-20.00. Vi ses på ZBC i Ringsted, Vordingborg eller Roskilde alt efter, hvor du har tilmeldt dig. Der vil være information ved hovedindgangen om, hvor du skal gå hen. Hører du ikke andet fra os, skal du bare komme og være klar til en sjov og lærerig aften – vi glæder os til at se dig.

Pris og tilmelding

Der er lukket for tilmelding til denne uges Gourmetskole. Næste dato udmeldes snart. Følg med her på siden.

Der vil være lidt at spise undervejs, og alt, hvad du skal bruge, er på skolen. Du skal bare komme og være klar til at lære. Det koster 200 kr. pr. person at deltage.

Betaling via Mobilepay på 4199 1010.