ZBC Gourmetskolen

Professionel viden til private på ZBC Gourmetskolen

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du via nogle enkle, men professionelle teknikker kan forbedre din madlavning? Så er ZBC Gourmetskolen lige noget for dig.

ZBC har gjort det muligt for alle at lære tips og tricks fra nogle af vores dygtigste faglærere. På en aften kan du blive klogere på gastronomiens grundprincipper og få nogle gode ideer med hjem til madlavningen.

ZBC Gourmetskolen er et tilbud til voksne om at deltage i et aftenkursus, der står i madlavningens tegn. Du kan selv vælge imellem forskellige udvalgte kurser, der løbende ændrer sig i forhold til sæsonen. Det bliver en aften, hvor du får nogle håndgribelige værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge i dit eget køkken. Samtidig med at du lærer om teknikkerne bag, får du også lov til at arbejde med det selv.

Gourmetskolen foregår på ZBC’s skoler i Vordingborg, Ringsted og Roskilde, og du vælger selv, hvilken by, der passer dig bedst. Der vil være tre forskellige hold, som du kan melde dig på ved tilmeldingen, og vi har allerede nu overskrifterne klar til de kommende fire Gourmetskole-arrangementer. Vi åbner for tilmeldingen ca. 1 måned før arrangementet.

De næste fire datoer er sat, og du skal derfor huske at sætte kryds i kalenderen:

Onsdag den 6. september 2017 til Is, Røgning på grill eller Sensommer-smoothie

Onsdag den 15. november 2017 til Julens Specialiteter

Onsdag den 28. februar 2018 til Vin, Sous-vide eller Madbrød

Onsdag den 2. maj 2018 til Mad over bål, Molekylær gastronomi eller Festkage

Alle dage vil være kl. 17.00-20.30.

 

Har du spørgsmål til Gourmetskolen, er du velkommen til at kontakte os på mail gourmetskolen@zbc.dk.

Hvis du ønsker at få tilsendt yderlig informationer om kommende kurser, samt påmindelser om, hvornår tilmeldingen er åben, så tilmeld dig ZBC Gourmetskolens nyhedsbrev her: